Menú

Trens En Miniatura

Trenets en miniatura del parc de Ribes Roges

El circuit ferroviari en miniatura està situat al parc de Ribes Roges, vora la platja del mateix nom. 

Amb el temps, ha esdevingut un emblema turístic i cultural per la ciutat, un punt de trobada per als aficionats al món del ferrocarril i una distracció dominical per la mainada que s'hi atansa cada diumenge al matí per descobrir les locomotores, els vagons i les activitats anuals de les quals poden gaudir!

El circuit de trens de l'AFEVI data de l'any 1981. Té un recorregut de 800 metres i compta amb 5 trens i un total de 33 vagons. És considerat el segon circuit més important de Catalunya i Espanya després del de l'Oreneta.

L'agost de 2022 ha rebut el distintiu com a element de turisme familiar que atorga l'Agència Catalana de Turisme, dins de la marca Platja en família.

L'Agència Catalana de Turisme ha certificat les instal·lacions per comprovar el compliment d'elements com la seguretat i l'accessibilitat, així com els serveis que s'ofereixen i la informació a disposició del les persones usuàries.

Gràcies a l'Associació d'Amics del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú  AFEVI, amb més de trenta anys des de la seva fundació, i al seu voluntariat,  es posa de relleu el profund lligam entre la ciutat i el ferrocarril.

Us hi esperem!

 

Horaris de circulació

De setembre a juny: diumenges d'11 a 14h.

Juliol i agost: dissabtes de 18 a 21h.

Bitllet aportació 1.50€

Trenets en miniatura del parc de Ribes Roges

Ubicació i opinions de l'AFEVI Tren en Miniatura a Google Maps

Opinions de l'AFEVI Tren en Miniatura a Tripadvisor

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord