Menú
Gaudeix-ne Passeja

Mercat Noucentista

Pels volts del 15 de maig, festivitat de Sant Isidre, la plaça de les Cols acull el Mercat Noucentista, el mercat de venda de verdures i hortalisses que organitza l'Associació de Festes de Sant Isidre, amb la participació de més de 20 parades. Els i les paradistes es vesteixen a l'estil de principis de segle XX, i fan servir balances antigues i els productes es disposen en cabassos de vímet. Per poder adquirir les verdures i hortalisses cal bescanviar en el mateix mercat, euros per bitllets antics de pesseta de la República. Es poden trobar també diferents parades de productes artesans com mels, formatges, sabons, pa, embotits, cervesa artesana, ous, menjars ecològics i objectes amb roba de farcell.

Al mateix temps, es fan degustacions de vins locals amb porró, gràcies a la col·laboració de la fira Temps de Vi, a més de mostres de carros i carruatges, i alguns elements decoratius del camp, a càrrec de l'Associació Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú, com un carro tartana com el que el feien servir els amos de les masies per anar al mercat o un carro de lleteres usat per transportar la llet de les vaqueries. 

El Mercat Noucentista vol ser un veritable homenatge a l'activitat de la pagesia de la ciutat al mateix temps que es posa en valor el consum de productes autòctons com a opció de salut i de sostenibilitat.

Espigalls

Sabíeu que els espigalls, verdura genuïna del Garraf,  són el producte estrella del Mercat Noucentista? Un autèntic producte km0 amb múltiples possibilitats culinàries!

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord