Menú
Fira de Novembre Fira de Novembre Fira de Novembre Fira de Novembre

Fira De Novembre

FIRA DE NOVEMBRE: FIRA MULTISECTORIAL

La Fira de Novembre està considerada una de les mostres comercials multisectorials a cel obert més importants del país, i te com a objectiu mostrar els diferents sectors de la nostra economia essent un esdeveniment on promocionar Vilanova i la Geltrú amb activitats per a tots els públics.

Enguany oferirà una superfície d'exposició de 66.000 metres quadrats pels carrers i places de la ciutat, amb 168 expositors i més de 135 activitats per a tota la família.

“El batec del Mar” donarà nom a l'espai de la Plaça de la Vila, un lloc dedicat al mon marí amb projeccions, activitats vinculades a l'àmbit econòmic i local (indústria, cultura i tradicions, patrimoni i gastronomia) i exposicions de gran format, molt interessants per a tots els públics.

La Fira es celebrarà els dies 8, 9 i 10 de novembre de 2024 i coincidirà amb el DESTAPA VILANOVA, una ruta de la Tapa Turística de Vilanova i la Geltrú que es podrà gaudir fins el 30 de novembre.

 

Espai Enogastronòmic
Espai Innova VNG
Activitats familiars
Zona alimentació

PROPOSTES DE LA FIRA

Els diferents espais del  BATEC DEL MAR  oferiran activitats amb el mar com a temàtica, projeccions vinculades amb la indústria naval, pesquera, d'activitats nàutiques i esportives a la platja, tallers, activitats tradicionals, gastronòmiques i cultures, amb una gran exposició sobre el canvi climàtic, a la plaça de la Vila.

A la plaça de les Neus hi haurà l'Espai Temps de Vi, amb una mostra de la fira que es celebra habitualment al juny i música en directe, i al llarg de la Rambla podrem trobar fins a cinc Espais Teca, amb oferta de restauració, tastos i maridatges.

Diumenge 12 podrem gaudir de la Diada Castellera dels Bordegassos de Vilanova a la plaça de les Cols (12h), la 31a Trobada de Puntaires a la plaça d'Enric Cristòfol Ricart (de 10 a 13h) o la Jornada de Portes Obertes als Museus (de 10 a 14h) entre moltes més!

Campanya “BOTIGUES AL CARRER" , promocions especials i exclusives del comerç local de Vilanova i la Geltrú a la Rambla Principal i botigues associades a Viu Comerç, durant els tres dies de Fira.

 

ESPAI “GIRA FEINA”, Una de les novetats d'enguany serà aquesta proposta que serà un punt de trobada entre empreses que necessiten personal i candidats, amb un espai on es faran entrevistes laborals ràpides.

PARC D'ATRACCIONS A LA FIRA, L'oferta lúdica es complementa amb la Fira d'atraccions a la Plaça del Port de Vilanova i la Geltrú. Un munt d'atraccions per a tots els gustos i edats, juntament amb casetes d'alimentació i venda.

El Parc d'atraccions romandrà obert des de dijous 9 a la tarda fins el diumenge 12 a la nit. Divendres de fira entre les 16h i les 18h, serà l'estona de “fira sensible” per atendre les necessitats de les persones amb sensibilitats especials (no hi haurà música, ni il·luminació, fum o escuma, com tampoc es podrà fer ús dels altaveus, sirenes o similars)

Ubicació i valoració a Google Maps

Llistat i opinions de les festes i festivals a Google Maps

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord