Menú
Fira de Novembre Fira de Novembre Fira de Novembre

Fira De Novembre

Considerada una de les mostres comercials multisectorials més importants del país, amb una superfície d'exposició de 25.000 metres quadrats pels carrers i places de la ciutat, la Fira de Novembre té com a objectiu mostrar els diferents sectors de la nostra economia  i ser un esdeveniment de la ciutat on tohom se senti partícip. 

A la Fira de Novembre hi està representat els sector primari, representat per la Confraria de Pescadors i el Celler de Viticultors; el sector empresarial, amb responsables de l'àrea d'Empresa de l'Ajuntament, de la UPC, i del projecte Reempresa; el tercer sector, Turisme, Comerç i Restauració, amb representants de l'Estació Nàutica i del Gremi d'Hostaleria; i el sector de la Formació i l'Innovació, amb responsables de Neàpolis i de l'IMET. A més, també s'hi ha vist representat el Saló del Carnaval.

És molt important l'Espai Enogastronòmic, que ofereix tastos, maridatges i tallers. Hi ha estands de cellers i de gastronomia, amb la participació conjunta de Temps de Vi i del  Gremi d'Hostaleria de Vilanova.

La Fira és doncs dinamitzadora del teixit comercial i de la restauració de la nostra ciutat, elements claus de la nostra activitat econòmica.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord