Menú
Gaudeix-ne Passeja

FIMPT

El FIMPT és un festival històric. Un dels més antics que continuen vigents al país, va néixer com a festival a principis dels anys 80, avançant-se a molts altres festivals i certàmens que anys més tard omplirien les nits d'estiu de propostes similars. Un certamen avançat a la seva època que al llarg de la seva dilatada història ha aplegat els millors artistes dels Països Catalans i d'arreu del món, veritables figures internacionals de la música tradicional i d'arrel.

El festival ha esdevingut al llarg d'aquestes quatre dècades, un certamen singular i únic que ha aconseguit perviure i mantenir-se al llarg dels anys com a festival de referència. El FIMPT, organitzat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ha estat capaç de reivindicar durant 40 anys la vitalitat i plena vigència de les músiques del món, adaptant-se en el format a condicionants socials i econòmics sense perdre l'essència tradicional i mediterrània que ha esdevingut segell propi del festival i de la ciutat.

Es tracta d'un dels pocs festivals organitzats per un ens públic, com és l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que a més a més compta amb el suport d'altres administracions públiques com la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Un festival únic, arrelat a la ciutat i al país!

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord