Menú
Festa Major Festa Major Festa Major Festa Major Festa Major Festa Major

Festa Major

La Festa Major de Vilanova i la Geltrú se celebra en honor a la Mare de Déu de les Neus, la patrona de la ciutat. Des del darrer cap de setmana de juliol, amb la celebració del multitudinari correfoc, i fins al dia 5 d'agost, la ciutat viu la seva gran festa d'estiu.

Els tradicionals balls populars de Vilanova omplen els carrers i places de la ciutat de música, foc, danses i, sobretot, passió, sentiment i alegria.

Gaudiràs del ric i secular patrimoni festiu de Vilanova la Geltrú a través de les cercaviles i exhibicions en què hi participen dracs, diables, mulasses, balls de bastons, cintes, gitanes, cercolets, gegants, capgrossos, castellers, falcons i molts d'altres!

I tot això acompanyat de concerts, castells de focs, morterets i molt més!

Vilanova i la Geltrú és festa!

 

 

Podeu contactar amb els organitzadors de la festa, els Pabordes, a pabordes@fmvng.cat o bé a www.fmv.cat

 

En el cas dels actes organitzats directament pels Pabordes i l'Ajuntament, les entrades es podran adquirir a partir del 17 de juliol les de pagament i la resta a partir del 24 de juliol:

- Al web: des del dia d'inici, a les 11h. Màxim 5 entrades per persona.

- A la taquilla del Teatre Principal: el 17 i el 24 de juliol, d'11 a 14h i de 17 a 20h. Màxim 5 entrades per persona.

- El dia de l'espectacle, sempre que en quedin disponibles, 1 hora abans, a la taquilla de l'espai corresponent. Màxim 5 entrades per persona.

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord