Menú
Gaudeix-ne

Parc del Garraf

Els Parc Natural del Garraf és un dels tres parcs que envolten Vilanova i la Geltrú. Les rutes que s'hi poden  realitzar són ideals per descobrir la flora i la fauna, així com les restes del passat vinícola i ramader de la nostra comarca. La roca calcària, caraterística pròpia del massís del Garraf, ha creat un paisatge exòtic , ric en formes càrstiques -avencs, dolines i rasclers- i amb una vegetació pròpia. Les barraques de vinya i els murs de pedra seca es dissimulen enmig de la pedra blanca i envolten antigues masies i algunes de les petites poblacions que es troben a l'interior del parc.  

El Garraf  és terra de margallóns, tortugues  mediterrànies i àguiles cuabarrades. Unes condicions ambientals dures (forta insolació, manca d'aigua, escassa vegetació i relleu abrupte) han determinat tant el paissatge com la fauna i flora dels dos parcs. El parc d'Olèrdola té una superfície de 608 ha. El Parc té una superfície de 12.376 ha.

Oficina del Parc del Garraf i del parc d'Olèrdola

La Pleta. Crta de Rat Penat a Plana Novella, KM3.5 (Sitges)

Tel. 935 971 819

p.garraf@diba.cat

Recomanacions i més informació del Parc

 

Decarrega't el fulletó

Sabies que el Margalló és una espècie protegida per la llei i la seva recol·lecció està penalitzada?

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord