Menú
Lletres Port Platja Ribes Roges Plaça Vila Geltrú Club Nàutic Aèria Calendari Festiu

La Nit del Comerç i el Turisme valora els establiments de VNG per les seves iniciatives en diferents àmbits i per la seva trajectòria

Comparteix:
31/03/2023 10:21

Nova edició del lliurament de reconeixements

La Nit del Turisme i el Comerç va reconèixer ahir a establiments de Vilanova i la Geltrú per les seves accions en l'àmbit de la sostenibilitat, la innovació, la comunicació, la projecció de la ciutat i també per la seva trajectòria.

En aquesta cita anual amb el sector, l'alcaldessa de VNG, Olga Arnau, va voler destacar el treball conjunt de les entitats i associacions del sector, "el clúster d'activitat econòmica que ja fa temps que tenim. Cada any es va notant més la feina que fan"

Els reconeixements de la nit van ser a la innovació per a Mon petitó, a la sostenibilitat per al  pitch & putt Portal del Roc, a la trajectòria per al Campus Vilanova i per l'Hotel Ribes Roges, el premi Projecció de Ciutat 2023 per Cota Zero, el premi a la comunicació per Calserra i les mencions especials, per a Ventura Peixos i pel Gastrofest.

El regidor de Projecció de Ciutat, Jordi Medina, va parlar de l'estreta relació que hi ha entre el comerç i el sector turístic, "Si mirem el pla de màrqueting, un dels punts que tenim com a  destinació turística és el comerç. Comerç i turisme – va afirmar - són dues activitats econòmiques que van interrelacionades"

La diputada delegada de Turisme  de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, es va mostrar optimista pel futur immediat del sector turístic,  "Les xifres són bones, diuen que ens estem recuperant" i va mencionar iniciatives novedoses com els trens turístics viles marineres, que portaran nous visitants a Vilanova i la Geltrú a la primavera i a la tardor. "Hem de ser capaços d'atraure visitants que tenen ganes de tastar la nostra gastronomia i la nostra cultura" - va afirmar Garrido.

La Nit del Turisme i el Comerç està organitzat pel Gremi d'Hostaleria de Vilanova, Visit Vilanova, Viu Comerç i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. La celebració vol posar en valor la feina duta a terme pels establiments locals d'hostaleria i comerç al llarg de l'any, a més de esdevenir un important punt de reunió dels diferents agents implicats en el món de comerç i del turisme.

La celebració serveix per homenatjar establiments, empreses o persones que per la seva història o trajectòria han estat claus pel desenvolupament del turisme o el comerç a la ciutat.

Premiats Nit del Comerç i el Turisme, 2023

Premiats Nit del Comerç i el Turisme, 2023

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració