Menú
Lletres Port Platja Ribes Roges Plaça Vila Geltrú Club Nàutic Aèria Calendari Festiu

L'Experience Garraf- Penedès tanca inscripcions amb 780 participants

Comparteix:
14/03/2023 13:30

La prova curta aconsegueix el 33% de participació femenina i la llarga al 16%

Vilanova i la Geltrú serà, per segon any consecutiu, seu i punt de partida de la marxa cicloturista Experience Garraf-Penedès. Una prova que se celebrarà el dissabte 25 de març amb les inscripcions ja tancades, i un total de 780 participants.

La marxa cicloturista, de caràcter no competitiu, té com a objectiu potenciar el territori com a destí turístic esportiu i familiar, de manera que combina aquesta experiència esportiva amb un seguit de propostes lúdiques adreçades tant als seus acompanyants com al conjunt de la ciutadania, en l'àmbit de la nàutica, l'esport o la gastronomia, entre d'altres.
Les activitats es faran durant tot el matí a la façana marítima, des d'on els i les ciclistes iniciaran a les 8.30 hores, els diferents recorreguts de què consta la marxa.

A poc més d'una setmana de l'esdeveniment, s'han tancat inscripcions amb 780 participants, dels quals 450 han optat per fer el recorregut llarg de 120 quilòmetres. D'aquests un 16% correspon a inscripcions femenines. Pel que fa al recorregut curt de 61,3 quilòmetres, s'hi han inscrits 190 participants, dels quals el 33% són dones. Per últim, en el recorregut Gravel/BTT hi prendran part 140 participants, amb el 15% de dones inscrites.

Des de l'organització de la marxa cicloturista Experience Garraf- Penedès es valora molt positivament l'alta participació femenina, ja que assegura que habitualment la xifra en aquests tipus de curses no supera el 10%.

Per tal de promocionar aquest esport entre les dones i noies, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú van iniciar al febrer entrenaments setmanals gratuïts per tal de preparar-se per participar en aquesta marxa cicloturista. Aquesta acció va lligada al programa Esport i Dona que impulsa la Regidoria d'Esports  

Durant els diferents recorreguts els participants trobaran diversos punts d'avituallament que els serviran tant per reposar com per poder apreciar el paisatge de vinyes i boscos mediterranis per on transcorre la prova.
A més, en el punt d'arribada s'habilitarà una zona de massatges per tal que els corredors que finalitzin el recorregut puguin fer recuperació muscular.

La prova no te caràcter competitiu

La prova no te caràcter competitiu

Augmenta considerablement la presència femenina

Augmenta considerablement la presència femenina

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració