Menú
Lletres Port Platja Ribes Roges Plaça Vila Geltrú Club Nàutic Aèria Calendari Festiu

VNG recupera els multicinemes amb la reobertura divendres del complex de la Masia d'en Barreres

Comparteix:
30/11/2021 15:05

L'alcaldessa, Olga Arnau creu que és una bona notícia per la ciutat i que contribuirà a reactivar l'activitat econòmica

Vilanova i la Geltrú tornarà a tenir un complex de multicinemes obert a partir d'aquest cap de setmana. L'empresa Odeón Multicines ha anunciat que divendres, 3 de desembre, es posen en marxa les sales del centre comercial Nova Center, a la zona de la Masia d'en Barreres (antics cinemes Lauren).

L'alcaldessa de VNG, Olga Arnau, creu que l'anunci de l'obertura "és una bona notícia per la ciutat, que recupera després de sis anys una oferta més diversa de cinema", i creu que "aquesta reobertura contribuirà a la recuperació de l'activitat econòmica a la ciutat, perquè farà que la gent de Vilanova no marxi a veure cinema a fora i també serà un element d'atracció per a persones de l'entorn".

Odeon ha anunciat que els multicinemes de Vilanova i la Geltrú disposaran de 12 sales, "amb l'última tecnologia en projecció i so a més de butaques amb els estàndards més alts de qualitat". L'empresa regenta cinemes a 14 poblacions de l'Estat, entre elles Girona i Cornellà.

La posada en marxa del centre d'oci recuperarà unes sales de cinema tancades des de juliol de 2015. El mes de març de 2019 la inversora Titan va anunciar que havia adquirit l'edifici, que té una superfície total de 23.000 metres quadrats, per convertir-lo en el nou centre d'oci. La previsió era reobrir a finals del mateix any, però les obres es van endarrerir i amb l'arribada de la Covid-19 el projecte va quedar aturat.

L'obertura dels cinemes serà un element més per reactivar la zona nord de la ciutat. Amb la posada en marxa d'aquí a un any del parc comercial d'establiments de superfícies mitjanes que s'està construint on hi havia la cimentera Griffi, i la reforma l'avinguda de Vilafranca, el barri del Tacó guanyarà una nova centralitat i una millor connexió amb el centre.

La proposta també preveu millorar el transport públic per connectar la ciutat amb la zona de la Masia d'en Barreres. Ara mateix les línies de bus urbà L1 i L2 tenen parada davant mateix de l'edifici dels multicinemes.

Els cinemes estan ubicats al carrer de la Calç

Els cinemes estan ubicats al carrer de la Calç

El complex disposa de 12 sales de projeccció

El complex disposa de 12 sales de projeccció

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració