Menú
Can Papiol Cuina Can Papiol Jardí

Museu Romàntic Can Papiol

Can Papiol, situat al centre històric de la ciutat, és una casa-museu que evoca la vida quotidiana d'una família benestant del segle XIX a través de l'ambient de les seves estances, decorades amb mobiliari i ornaments de l'època.

Francesc de Papiol i Padró, advocat i terratinent, i diputat per Catalunya a les Corts de Cadis de 1812, la va fer construir a finals del segle XVIII. En morir sense descendència, la casa passà a ser propietat de la família Torrents. Es va inaugurar com a museu el 1961.

La casa conserva l'estructura, la distribució i la decoració originals. L'exterior segueix el cànon auster de l'època, amb una façana d'estil neoclàssic amb elements arquitectònis pintats. La part més sumptuosa de la casa és la planta noble on destaquen la sala de música, la de billar i el gran saló de ball, així com els dormitoris o la capella. La visita permet conèixer també la vida del servei, amb espais com la cuina, el rebost o el celler.

En darrer lloc cal citar també l'esplèndit jardí, de concepció plenament romàntica, on es troben actualment alsgusn carruatges i bicicletes de l'època.

Lloguer d'espais.

Situació i contacte:

 

Horaris i Tarifes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
200 m
Longitud: 1.72713339 Latitud: 41.22847797
Longitud: Latitud:
  • 41.227771482448944
  • 1.7246967554547157
  • MUSEUS
  • turisme
  • 17
  • N

En aquest vídeo coneixereu Can Papiol i la Masia d'en Cabanyes, dos museus de Vilanova i la Geltrú que són testimoni del Romanticisme català.

Ubicació i opinions del museu a Google Maps 

Opinions del museu a Tripadvisor

Llistat de tots els museus a Google Maps

Ticket Museus VNG

Aquest ticket permet l'accés a tots els museus de la ciutat per només 10 €. Validesa de 6 mesos. Disponible a les taquilles d'entrada o a les oficines de turisme.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord