Menú
Passeja

Museu del Ferrocarril de Catalunya

El Museu del Ferrocarril s'ubica a les instal·lacions originals del dipòsit de locomotores de vapor de Vilanova i la Geltrú, unes edificacions ferroviàries a cavall entre el segle XIX i començaments del segle XX.

El museu, una joia de patrimoni industrial ferroviari a Catalunya, disposa de més de cinquanta vehicles de tota mena: la millor col·lecció de locomotores a vapor d'Europa, nombroses locomotores elèctriques, dièsel i cotxes de viatgers de diversos tipus, entre els quals hi ha la coposició completa del Tren del Centenari -rèplica del primer tren que va circular a la península el 1848- l'innovador cotxe americà de viatgers Harlan de 1881 o el primer Talgo que va funcionar.

Les instal·lacions del museu han tingut diferents procesos de transformació. Amb tots aquests canvis el Museu del Ferrocarril vol ser un referent com a equipament públic de patrimoni, cultura coneixement educació i oci en l'àmbit del transport ferroviari, impulsor d'iniciatives de divulgació de les avantatges del tren. Forma part del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.

Horaris especials Setmana Santa

28 i 29 de març de 10 a 14.30h i de 16 a 19.30h. Dilluns 1 d'abril TANCAT

Rotonda Museu Ferrocarril
Cotxe de viatgers Harlan
Exterior museu

Situació i contacte:

 

Horaris i Tarifes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
200 m
Longitud: Latitud:
  • 41.22136664938748
  • 1.7294389009111912
  • MUSEUS
  • turisme
  • 17
  • S

Ubicació i opinions del Museu del Ferrocarril de Catalunya a Google Maps 

Opinions del Museu del Ferrocarril de Catalunya a Tripadvisor

Llistat de tots els museus a Google Maps

Ticket Museus VNG

Aquest ticket permet l'accés a tots els museus de la ciutat per només 10 €. Validesa de 6 mesos. Disponible a les taquilles d'entrada o a les oficines de turisme.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord