Menú
Gaudeix-ne

Sales del Foment Vilanoví

ESPAI SINGULAR: FOMENT VILANOVÍ

El Foment Vilanoví, hereu del "Círculo Villanovés" fundat l'any 1853, és una societat cultural i lloc de trobada d'amics, degana de l'associacionisme de la vila.

La Fundació disposa de cinc sales originàries del segle XIX on es desenvolupen totes les activitats culturals i socials de l'entitat. Ofereix, a més, la possibilitat de llogar aquests espais a particulars, empreses i entitats, per tal de desenvolupar el més diversos actes de caràcter públic o privat.

Les diferents sales s'adapten perfectament a les més diverses necessitats per la seva àmplia capacitat: des de sopars d'empresa a cursos de formació, passant per reunions, conferències, exposicions, representacions teatrals de petit format, celebracions familiars o presentacions de llibres. L'amplitud de les sales permet, a més, una àmplia versatilitat en la composició de l'espai.

Aquesta versatilitat es complementa amb els corresponents equips de so i retroprojecció, i els serveis de cafeteria i restaurant.

Lloguer d'espais

Títol 1
Títol 1

CAPACITAT:

Sala Joaquim Mir: 120 persones

Sala Martí Torrents: 20 persones

Sala EC Ricart: 20 persones

Sala Alexandre de Cabanyes: 50 persones 

UBICACIÓ I CONTACTE:

Carrer de Santa Madrona, 1 - 08800-Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

Tel +34 93 893 10 10

foment@fomentvilanovi.cat

www.fomentvilanovi.cat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord