Menú
Masia D'en Cabanyes Masia D'en Cabanyes

Espais Masia d'en Cabanyes

ESPAI SINGULAR: MASIA D'EN CABANYES

La Masia d'en Cabanyes, situada als afores de Vilanova, és una casa- museu on va viure el poeta romàntic Manuel de Cabanyes i, actualment, acull el Centre d'Interpretació del Romanticisme (CIRMAC). Hi  podem descobrir el llegat familiar, amb estances originals del segle XIX, objectes i decoració d'època.

A la part exterior es pot gaudir d'unes  bones vistes de la zona de vinyes i al seu voltant hi trobem un jardí romàntic i una zona de bosc.

La Masia ofereix el servei de lloguer de les instal·lacions en uns espais ideals per a activitats culturals i lúdiques, com també cerimònies, banquets i celebracions. Es tracta de:

Els Jardins, versàtils, ofereixen diferents ambients per a tot tipus de cerimònies, recepcions o sopars de gala.

La Sala de les Voltes,  ubicada a la planta baixa, manté el sostre de volta catalana originari que la converteix en un espai amb caràcter i arquitectònic.

La Galeria Porticada, situada a la planta noble,  és un espai obert per crear muntatges de format petit, una galeria en forma de U que rodeja les antigues estances originals de la casa.

En aquests moments no estan disponibles els espais de la Masia d'en Cabanyes per a esdeveniments.

Imatge exterior

CAPACITAT:

Jardins: 280 persones

Galeria: 80 persones

Sala de les Voltes: 80 persones

UBICACIÓ I CONTACTE:

Camí Ral s/n - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

Tel +34 93 811 57 15

masiadencabanyes@ccgarraf.cat

www.masiadencabanyes.cat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord