Voleu conèixer quins són els plats més tradicionals de la cuina de Vilanova i la Geltrú?
Els podeu trobar a la Guia Enogastronòmica, així com també hi són les nostres festes més significatives relacionades amb la gastronomia i els productes del mar i de l'horta més inspiradors per elaborar la cuina de l'excel·lent qualitat que ens caracteritza.
La tradició gastronòmica, el patrimoni i les festes formen part de l'ADN de Vilanova i la Geltrú i podem dir que tenim un calendari farcit d'esdeveniments que acaben al voltant d'una bona taula.
En aquest sentit, la gastronomia vilanovina ha tingut un pes notable en l'obtenció del segell de Barris i Viles Marineres i de la marca Experiències Gastronòmiques que atorga l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya. A més, la pertinença a la DO Penedès és garantia dels millors vins blancs, negres i escumosos dels cellers i bodegues de la nostra terra i contribueix a la sostenibilitat de la gastronomia de proximitat.
Com a capital també gastronòmica del Garraf, us convidem a gaudir d'una cuina exquisida i de proximitat, que us farà somiar mentre degusteu plats de pescadors com els allipebres, els ranxos mariners, els arrossos, els fideus rossejats o les pistonades, a més de plats d'autor cuinats amb el nostre millor peix i marisc.
Bon profit i salut!