Menú

Sípia a la Bruta

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 ó 3 sípies que facin aproximadament un quilo
  • 2 Cebes mitjanes
  • 1 Cabeça d'alls
  • 2 Tomàquets madurs
  • 2 Fulles de llorer
  • 1 Porció i mitja de xocolata negra
  • 1 Got petit de vi ranci
  • Sal
  • Oli d'oliva verge
  • 1 Quilo de patates

Preparació:

Es netegen les sípies i es tallen a daus.

En una cassola, amb un bon raig d'oli d'oliva, es posen les cebes pelades i senceres, els alls també sencers, els tomàquets tallats per la meitat, les fulles de llorer, la xocolata i el got de vi ranci.

S'afegeix la  sípia i es deixa bullir uns 20 minuts aproximadament.

Tot seguit, afegim les patates a daus i quan estiguin ben cuites es treu la cassola del foc i es serveix a taula.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord