Menú
Gaudeix-ne

Sarsuela

RECEPTA DE LA SARSUELA


INGREDIENTS:
8 gambes                                                         1/2 gotet d'oli
8 escamarlans                                                1 cabeça d'alls
1 kg de calamar                                             12 ametlles
1 kg d'orada                                                     2 rametes de julivert
1 kg de rap                                                       sal
1/2 kg de musclos bullits al vapor
2 cebes
2 tomàquets
1/2 l d'aigua
1/2 l de vi blanc
 
 

Recepta del llibre: "Cuines de Vilanova", de Pere Tapias, Ed. Cossetània”

PREPARACIÓ:
Posem en una cassola amb oli la ceba trinxada i, quan sigui rossa, els tomàquets ratllats. Ho deixem fins que quedi tot sofregit. Tot seguit hi afegim les gambes, els escamarlans i el calamar net i tallt en rodanxes. Ho sofregim tot junt. Mentrestant, fem la picada amb elos alls, les ametlles i el julivert. Quan el calamar comença a ser cuit, hi  afegim la picada, el vi i l'aigua i, tot seguit, el rap i l'orada salats. El plat s'acaba de cuinar quan l'orada ja s'ha guisat. Abans d'apagar el foc, però, el rectifiquem de sal i guarnim la cassola amb els musclos.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord