Menú

Sardines Salades

Ingredients per a 4 persones:

  • 8 sardines grans en sal
  • 6 grans d'all
  • Julivert
  • Una mica de molla de pa
  • Tàperes
  • Oli d'oliva
  • Vinagre
  • Tomàquet
  • Bitxo

Preparació:

Remullem les sardines en vinagre durant dues hores, una vegada passat el temps s'escorren i s'assequen.

Netegem el julivert i el piquem juntament amb l'all, la molla de pa, les tàperes, un trosset de bitxo i força oli.

Col·loquem les sardines en una safata i per sobre hi afegim la salsa d'all que hem preparat.

Les servirem acompanyades d'unes rodanxes fines de tomàquet.

En lloc de sardines també es pot fer amb seitons.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord