Menú
Gaudeix-ne

Romesco del Pau Xocolata

RECEPTA DEL ROMESCO D'EN PAU XOCOLATA

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

  • 4 cues de rap
  • 2 panegals
  • 4 trossos de lluç
  • 8 galeres
  • 1 got de vi blanc
  • 150 ml d'oli d'oliva
  • 2 pebrots xoricers
  • 4 llesques de pa
  • 1 meitat de cabeça d'all
  • 1 ceba maca
  • 1 tomaca grossa
  • 2 patates grosses

Del llibre:  "Ranxos i Ranxaires - La Vilanova i la Geltrú de mar - De la via per avall"

D'Antoni Miquel Cerveró, Ferran Ferrer Margalet i Josep Gàmez i Font, Ed. El Cep i la Nansa 

 

PREPARACIÓ:

De primer,  escalivem la tomaca a banda.

En una paella petita, hi tirem l'oli i fregim a mitja marxa els pebrots, tomba i tomba, que no es cremin. Els apartem, i a continuació, fregim el pa, el daurem i el reservem. Tot seguit, daurem i reservem també, els alls sencers, sense pell. Amb el mateix oli, durem la ceba. A continuació pelem la tomaca escalivada i ho passem tot per la batedora afegint-hi un got de vi blanc.

En acabat, aboquem en una cassola l'oli que hem fet servir per fregir i, hi tirem també la picada. La sofregim una mica i hi afegim la patata trencada i, després, a sobre, el peix. Ho cobrim tot ben arran amb aigua freda, rectifiquem de sal i, quan la patata serà cuita, esperem una estona i servim.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord