Menú

Receptes de Pescadors

Com a capital gastronòmica del Garraf tradicionalment arrelada al treball del mar i de la terra, Vilanova i la Geltrú ofereix una gastronomia basada en la qualitat del producte.

Tant la forma d'elaboració tradicional, com les propostes de nova interpretació, estan presents a les taules dels nombrosos establiments de restauració de la nostra ciutat; i el peix és l'ingredient principal de molts dels plats de la cuina vilanovina. La coneguda gamba de Vilanova és l'emblema d'una llotja on arriben diàriament més d'un centenar d'embarcacions, carregades amb les espècies més característiques del nostre litoral i que són la base de la nostra cuina.

Les espècies més conegudes són el llobarro, el lluç, l'orada, el llenguado, el rap, les genuïnes maires i les diversitats més clàssiques de peix blau, fins als escamarlans, els cargols punxencs, la sípia, el calamar i el pop, entre moltes altres, sense oblidar tota la gamma de peixos per fer excel·lir les sopes, els suquets, els alls cremats, les gibrellades, els arrossos, els allipebres i els ranxos mariners.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord