Menú

Pop amb Patates i Allioli

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 Pop roquer gran
  • 1 quilo de patates
  • 4 grans d'all
  • Oli d'oliva
  • Sal

Preparació:

Posem el pop ben net i sencer dins d'una cassola amb aigua freda, 2 grans d'all sense pelar i un raig d'oli d'oliva i el fem bullir. Si és tendre, s'haurà de bullir al voltant d'una hora (punxem el pop per saber si és cuit)

A continuació bullim les patates escapçades a trossos amb la meitat de l'aigua de bullir el pop.

Quan les patates estiguin cuites s'escorren i es posen en una safata juntament amb el pop trossejat.

Amb els altres 2 grans d'all, oli d'oliva i sal preparem allioli i el servim per sobre del pop i les patates.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord