Menú
Passeja

Pistonat del Sèbiu

Ingredients per a 4 persones:

  • 750 g de peix per a sopa (crancs, pixotes, escòrpores, clavillons, galeres, aranyes, lluernes, congres, etc.)
  • 300 g de pistons mitjans
  • 1 ceba
  • 6 alls
  • 1 tomàquet madur
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • Pebre vermell
  • Sal

Preparació:

Se sofregeixen els alls i la ceba. Quan estan daurats hi afegim el tomàquet i un pols de pebre vermell.

A continuació hi afegim més o menys uns 1,5 litres d'aigua i el peix de sopa; fem que bulli durant uns 30 minuts, colem el brou i el reservem.

En una cassola de fang posarem l'oli d'oliva i hi afegirem els pistons fins que tinguin un color daurat. Tot seguit hi tirarem el brou i anirem afegint a mesura que ho necessitin els pistons fins que estiguin cuits.

Esperarem uns minuts abans de servir.

Aquest plat també es pot preparar amb fideus del número 2.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord