Menú
LLunes de Vilanova

Llunes de Vilanova

RECEPTA DE LES LLUNES DE VILANOVA

INGREDIENTS:

  • 250 g de mantega tova
  • 150 g de sucre de llustre
  • 100 g de sucre normal
  • 200 g d'avellanes torrades
  • 600 g de farina
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • Pell de llimona ratllada
  • 1 polsim de sal
  • 1 culleradeta de canyella
  • 1 ou batut

ELABORACIÓ:

Barregeu la mantega amb el sucre de llustre i la sal.
Aneu afegint-hi la resta d'ingredients menys l'ou i la farina.
Feu-ne una massa homogènia, afegiu-hi la farina i amasseu-la fins que es pugui treballar amb el corró.
Deixeu-la reposar a la nevera.
Estireu la massa amb el corró a un gruix de ½ cm i aneu-ne tallant trossos en forma de mitges llunes amb l'ajut d'un motlle.
Pinteu les mitges llunes amb l'ou batut, poseu-hi sucre per sobre i coeu-les al forn a 180º durant 7 o 8 minuts.

 

*Recepta de la Pastisseria Abraham, guanyadora del concurs de la pasta identificativa de la ciutat l'any 1993

 

RECEPTA DE LES LLUNES DE VILANOVA

Llistat de Fleques, Pastisseries i Confiteries a Vilanova i la Geltrú

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord