Menú
Gibrellada del pescador 1920 x 1080

Gibrellada del Pescador

GIBRELLADA DEL PESCADOR

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

  • 4 trossos de congre
  • 4 trossos d'escrita
  • 4 birets o penegals
  • 1 kg de sípia
  • 600 gr de patates
  • 1 cabeça d'alls
  • 2 fulles de llorer
  • 4 grans d'all per a l'allioli
  • 1 nyora
  • 1 fulla de llorer
  • Oli d'oliva verge
  • Sal

PER AL SOFREGIT:

  • Ceba
  • Una mica de tomàquet madur
  • 2 alls pelats

 

PREPARACIÓ:

Per començar, cal posar a bullir la sípia tallada a trossos dins d'una olla amb aigua freda, durant aproximadament 10 minuts. Després, s'hi aboquen les patates pelades i tallades. Tot seguit, cal afegir-hi 1 nyora sense llavors, 1 cabeça d'alls, 2 fulles de llorar i la picada i es deixa coure fins que les patates estiguin gairebé cuites.

Després, se sala el peix i s'incorpora a l'olla deixant-ho bullir tot entre 5 i 10 minuts més (cal vigilar que no es desfaci el peix)mentre anem fent l'allioli en un morter. Un cop fet, es posa la sípia, el peix i les patates a la gibrella. Tot seguit, es nega l'allioli amb el fumet i es remena procurant que quedi espès. Per acabar el plat, s'incorpora

Títol principal

Llistat i opinions de les FESTES I FESTIVALS a Google Maps

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord