INGREDIENTS :
Recepta de la Remei Gimeno Mestre
Del llibre: "Què no hem de deixar de tastar a Vilanova i la Geltrú", de Ramón Francàs Martorell, Ed. Cossetània”
PREPARACIÓ:
Un cop ben rentats i trossejadets, s'aboquen els brotons (o espigalls, depèn de l'època) a l'olla amb l'aigua ben calenta, quan arrenca el bull. Les patates, les abocarem a l'olla al mateix temps que la verdura. Als troncs dels brotons, s'hi fa un tall en forma de creu per a què es coguin millor i, així, poder aprofitar tota la verdura. Quan l'aigua (mitja olla) torna a arrencar el bull es compten 20 minuts i es retira la verdura i la patata per escórrer-la i emplatar-la. S'amaneix amb un bon raig d'oli d'oliva.
Sabeu que durant la primera setmana de febrer es celebra La Festa de l'Espigall a Vilanova i la Geltrú?
Llistat i opinions de les FESTES I FESTIVALS a Google Maps