Menú

Esmarris de sardines o de seitó

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 quilo de sardines o de seitó
  • 6 alls
  • 1 quilo de tomàquets madurs
  • Julivert
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Un got de cava
  • Pebre negre mòlt

Preparació:

Es netegen les sardines o els seitons, ja que aquest plat es pot fer amb aquests dos peixos, s'enfarinen i es fregeixen fins que quedin daurades.

Separem el peix. A part, en una cassola, sofregim en oli d'oliva, els alls que haurem pelat i tallat a làmines, els tomàquets madurs prèviament pelats i el julivert ben picat. Quan estigui sofregit, tenint cura que no es cremin els alls, afegim el got de cava, la sal i una mica de pebre negre mòlt.

Al cap d'uns 10 minuts afegim el peix. Esperem uns 5 minuts més i el servim ben calent.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord