Menú
Gaudeix-ne

Currotacos

RECEPTA DELS CURROTACOS

Aquesta recepta es feia uns dies abans del diumenge de Rams. Per a una dotzena de persones calen:

INGREDIENTS:

  • 4 ous
  • 625 gr de sucre
  • 1/2 litre d'aigua
  • Ratlladura de la pell d'una llimona
  • Farina ( a ull)

PREPARACIÓ:

Es posen els ous, el sucre i l'aigua en un perol i es va remenant amb un batedor, ben remenat. Es barreja i es deixa reposar repetidament fins que la pasta queda ben mesclada. Aleshores, s'hi va afegint la farina a ull i es pasta a mà fins que té una textura tova. Un cop preparada la pasta, es lamina i es talla amb uns motlles antiquíssims, gairebé peces de museu, que el Noni conservava a la seva pastisseria. Per acabar, i abans de posar els currotacos al forn, els feia un foradet per a poder-los lligar a les palmes del diumenge de Rams.

“Recepta d'Antoni Llorens Garcia - El Noni - de l'antiga Pastisseria Llorens, Cal Federal"

Del llibre: "Què no hem de deixar de tastar a Vilanova i la Geltrú", de Ramon Francàs Martorell, Ed. Cossetània

RECEPTA DELS CURROTACOS
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord