Aquesta recepta es feia uns dies abans del diumenge de Rams. Per a una dotzena de persones calen:
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
Es posen els ous, el sucre i l'aigua en un perol i es va remenant amb un batedor, ben remenat. Es barreja i es deixa reposar repetidament fins que la pasta queda ben mesclada. Aleshores, s'hi va afegint la farina a ull i es pasta a mà fins que té una textura tova. Un cop preparada la pasta, es lamina i es talla amb uns motlles antiquíssims, gairebé peces de museu, que el Noni conservava a la seva pastisseria. Per acabar, i abans de posar els currotacos al forn, els feia un foradet per a poder-los lligar a les palmes del diumenge de Rams.
“Recepta d'Antoni Llorens Garcia - El Noni - de l'antiga Pastisseria Llorens, Cal Federal"
Del llibre: "Què no hem de deixar de tastar a Vilanova i la Geltrú", de Ramon Francàs Martorell, Ed. Cossetània