Menú

Coca enramada d'Espigalls amb Botifarra i Arengades

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 botifarra crua
  • 2 arengades
  • cansalada viada
  • alls
  • ceba
  • pebrot vermell
  • olives
  • espigalls

Per a la massa:

  • 1 kg de farina
  • 20 g de sal
  • 200 g de mantega
  • aigua

Preparació:

Prepareu la massa col·locant la farina en forma de volcà i al mig hi poseu la resta d'ingredients.

Amasseu bé fins a obtenir una massa ben lligada i deixeu-la reposar.

Renteu i bulliu els espigalls.

En segon lloc, fregiu en una paella les arengades, la botifarra i la cansalada viada; seguidament es fa el mateix procés amb a ceba i els alls trinxats, el pebrot vermell i els espigalls.

Finalment col·locarem tots els ingredients sobre de la massa, estesa damunt d'una plata per anar al forn i la deixarem coure durant uns 15 o 20 minuts aproximadament.

Recepta de Carme Arcos, guanyadora del 1r Concurs de la Cuina dels Espigalls.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord