Menú
Gaudeix-ne

Canelons de Peix

RECEPTA DE CANELONS DE PEIX

INGREDIENTS:

  • 16 làmines de caneló
  • 150 gr. de cues de rap
  • 100 gr. de cues de gambeta
  • 1 ceba
  • mantega
  • llet
  • pebre
  • nou moscada
  • oli
  • sal

Del llibre:  "Ranxos i Ranxaires - La Vilanova i la Geltrú de mar - De la via per avall"

D'Antoni Miquel Cerveró, Ferran Ferrer Margalet i Josep Gàmez i Font, Ed. El Cep i la Nansa 

 

PREPARACIÓ:

Bullim les làmines de caneló i les reservem. Tot seguit, fem la beixamel de la següent manera: desfem primer la mantega en una paella, a foc lent, hi posem la ceba tallada fineta i la daurem. Hi incorporem després la farina i ho remenem bé. hi aboquem la llet i, sempre ben remenat, ho lligarem bé. Hi tirem la sal i una mica de pebre i també un polsim de nou moscada.

Tallem el rap i, junt amb les gambetes, ho passem tot per una paella amb un rajolí d'oli i un xic de mantega. Després ho triturem i ho aboquem en un bol gros. Tot seguit, i sense parar de remenar, hi afegim unes cullerades de beixamel fins que quedi lligat. Arribats en aquest punt, ja podrem farcir els canelons.

Els posarem a continuació en una safata, els cobrirem de beixamel, i ja haurà arribat el moment de ficar-los dins del forn. Els hi tindrem durant 10 minuts, a 180 graus.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord