Menú

Canana a la Ceba

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 quilo de cananes
  • 1 quilo i mig de cebes
  • 4 o 5 alls
  • 1 tomàquet madur
  • 1 got de vi o cava
  • Aigua
  • Oli verge d'oliva

Preparació:

Es talla la ceba en rodanxes ben fines, els alls es tallen en dos trossos cadascun i els tomàquets es pelen i es trossegen. Una vegada tot preparat es reserva.

En una cassola afegim l'oli d'oliva i la posem al foc.

Quan l'oli estigui calent, afegirem tot el que tenim reservat, i abans no es faci molt, afegim una mica d'aigua, el got de vi blanc o de cava, segons es prefereixi, i la canana, que haurem netejat prèviament i tallat a rodanxes.

Esperem mitja hora aproximadament fins que tot estigui ben cuit i el suc estigui ben melós.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord