Menú
Gaudeix-ne

Calamars Farcits

RECEPTA DE CALAMARS FARCITS

INGREDIENTS:

1 kg de calamars frescos

3 ous durs

300 gr de carn de porc picada

1 tomàquet

Sal 

Oli

 

Recepta del llibre: "Cuines de Vilanova", de Pere Tapias, Ed. Cossetània”

PREPARACIÓ:

Netegem els calamars i, a banda, en conservem les potes i les aletes, que hem de tallar ben petites. A continuació, les barregem amb la carn picada i els ous.

En una paella amb oli fregim tot el farcit durant uns 10 minuts aproximadament.

Farcim els calamars i els tanquem amb un escuradents.

En una cassola amb una mica d'oli hi posem un xic de trinxat, que prèviament haurem reservat, i els calamars amb el tomàquet ratllat per sobre i un gotet d'aigua.

Tapem la cassola i ho deixem coure a foc lent, vigilant que no es quedi sense suc.

Quan els calamars siguin tendres, els retirem del foc.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord