Menú
Gaudeix-ne

Borregos

RECEPTA DELS BORREGOS

INGREDIENTS:

  • 1,5 kg de farina
  • 100 gr de llevat
  • 250 gr de sucre
  • 625 cl d'aigua
  • Suc de llimona
  • 20 gr matafaluga
  • 20 gr saliàndria

PREPARACIÓ:

Fem una pastada amb tots els ingredients. Un cop pastats fem uns pans funyits d'uns quatre-cents grams, rodons, que posem a fermentar. Just abans de coure'ls cal fer-los dos talls en forma de creu al damunt, de manera que quedin marcats els quarts de  borrego. Seguidament, els pintem amb aigua i els posem al forn. Ja cuits i deixats refredar, els tallem en quatre trossos, els torrem fins al punt adequat al forn, lleugerament calent.

Abans de menjar-nos-els cal que els tallem en bocins petits amb un bon ganivet de cuina.

 Recepta de l'antiga Pastisseria de Cal Caba i de l'àntic Forn de Sant Sebastià

Del llibre "Cuines de Vilanova", de Pere Tapias, Ed. Cossetània

RECEPTA DELS BORREGOS
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord