Menú
Gaudeix-ne

Arròs Negre

RECEPTA DE L'ARRÒS NEGRE

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

  • 400 g d'Arròs
  • ½ q. de Sípia
  • Tinta de sípia
  • 1 Ceba gran
  • 1 Tomàquet
  • Julivert
  • 1 o 2 pastanagues
  • Brou de peix
  • Oli d'Oliva
  • 4 Alls
  • Allioli
  • Sal

 

PREPARACIÓ:

Es fa un sofregit amb la ceba, el tomàquet, els alls, el julivert i la pastanaga.

Quan està ben daurat es passa per la premsadora.

Seguidament en una paella es posa la sípia tallada a trossets petits, la tinta, el sofregit i l'arròs, s'hi afegeix el brou de peix, que haurem hagut de fer prèviament.

Es deixa que bulli uns 20 minuts, després dels quals ja es pot servir.

Se serveix acompanyat d'una mica d'allioli.

Llistat i opinions de les FESTES I FESTIVALS a Google Maps

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord