Per fer-ne aproximadament 3 kg ( o sigui, per unes 30 persones) calen:
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
Tot el conjunt es pasta ben pastat a màquina “fins que agafa una bona homogeneïtat”. La pasta ha de ser com la dels pastissets, o sigui, no ha de quedar deslligada i ha de ser més aviat dura. Aleshores, es van agafant trossos irregulars i se'n fan tires allargassades. Cada arrel consta de tres tiretes unides pel mig i s'acaben de fer a la fregidora. Es van remenant per a què es coguin pels dos cantons i un cop fregides, es deixen refredar i s'acaben tot empolvorant-les amb sucre glaç. Una bona manera d'acompanyar les arrels és amb un bo vi ranci.
Recepta Arrels del Campanar, d'en Joan Francesc Soler Esteve, antiga Pastisseria La Confiança
Del llibre "Què no hem de deixar de tastar a Vilanova i la Geltrú", de Ramon Francàs Martorell, Ed. Cossetània”