Menú

All i Pebre de Moixina

RECEPTA DE L'ALL I PEBRE DE MOIXINA

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

  • 1 quilo de moixina
  • 1 quilo de patates
  • 3 nyores
  • ½ cabeça d'alls
  • 10 o 12 ametlles
  • Molla d'una llesca de pa
  • Oli d'oliva
  • Un got de vi negre
  • Aigua
  • Sal

 

PREPARACIÓ:

Escalfem les nyores amb una mica de vi negre perquè s'estovin.

A part, fem una picada amb els alls, les ametlles i la molla també mullada amb vi negre. Afegim les nyores i el vi que hem utilitzat per escalfar-les.

En una cassola, millor si pot ser de ferro, hi escalfem oli i, quan estigui ben calent hi afegim la picada. Remenem amb una cullera, donem dos o tres tombs i tirem les patates tallades a trossos i aigua fins que les cobreixi.

Quan les patates estiguin a mig bullir, s'hi afegeix la moixina pelada i trossejada. Necessitem un foc viu per tal que el suquet quedi ben espès.

Aquest plat també es pot fer amb altres peixos com la mussola, escrita o pops roquers, per exemple.

Llistat i opinions de les FESTES I FESTIVALS a Google Maps

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord