Menú

All Cremat

Ingredients per a 4 persones:

  • 750 g de peix de roca, encara que també s'hi pot emprar lluernes, turbot, lluç, mòllera, etc.
  • Brou de peix
  • Una cabeça d'alls sense pelar
  • Tres tomacons
  • Patates
  • Oli d'oliva
  • Sal

Preparació:

Es posa la gibrella al foc amb un raig d'oli d'oliva.

Quan l'oli és ben calent, s'hi sofregeixen els alls, remenant-los perquè no es cremin. Un cop ben daurats, s'hi afegeixen els tomacons ratllats.

Una vegada fet hi afegim les patates escapçades, es remena bé i hi tirem un raig de brou de peix (en el cas que no en tinguem, podem utilitzar aigua). Un cop fet això, ja podem afegir-hi el peix, ben net i amb una mica de sal repartit per la gibrella, i s'hi afegeix la resta del brou, just fins a cobrir tot el peix.

Quan les patates són cuites, ja es pot retirar del foc.

Cal procurar que no es consumeixi tot el suc. Abans de servir, és convenient deixar reposar el menjar una mica, per tal que quedi més saborós.

Si el peix que utilitzem és lluç o mòllera, cal afegir-lo quan la patata ja és pràcticament cuita.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord