Menú
Colls

Els Colls-Miralpeix

L'Espai d'Interès Natural dels Colls-Miralpeix és un espai agroforestal costaner del Garraf que amb 2,5 km d'extensió i 379 ha de superfície esdevé una de la majors zones litorals sense urbanitzar entre Barcelona i Tarragona. El 70% del territori pertany a Sitges, mentre que la resta està situat entre els nuclis de Roquetes (municipi de Sant Pere de Ribes) i Vilanova i la Geltrú.

  • Forma part de la Xarxa Natura 2000.
  • Està conformat per un mosaic de valls i un aflorament rocós ocupat per conreus i boscos, amb un bosc litoral mediterràni perculiar.

L'espai és gestionat de manera sostenible a través del Consorci dels Colls i Miralpeix – Costa del Garraf, un organisme públic creat amb l'objectiu de gestionar d'una manera sostenible els àmbits costaner, marí i terrestre de la comarca del Garraf, afavorint la connectivitat biològica d'aquests espais amb el Parc del Garraf, el Parc d'Olèrdola i el Parc del Foix.

 

 

Els Colls, les seves cales i penya-segats és una zona ideal per decobrir-la en caiac, sigui amb caiacs de travessa (tancats) o en caiacs oberts autobuidables (sit on top).

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord