A prop de Vilanova

La immillorable situació geogràfica de Vilanova i la Geltrú permet desplaçar-se a altres indrets d'interès sense necessitat de recórrer grans distàncies.

A 30 minuts de Barcelona i Tarragona, a escassos 9 quilòmetres de Sitges, a tocar del Penedès i de les seves reconegudes vinyes i cellers i amb les muntanyes de Montserrat de fons; Vilanova i la Geltrú és el destí ideal on combinar la nostra qualitat de vida amb visites a altres indrets del territori proper.

Barcelona ciutat

Barcelona ciutat

A tan sols 45 km de distància i amb excel·lents connexions per carretera o tren. Apropa't un dia a Barcelona i visita la Sagrada Família, la Pedrera, el Camp Nou, el Zoo, el Parc Güell i molt més.

veure pàgina
Barcelona província

Barcelona província

Tot un món de possibilitats per a gaudir de l'oci, de la cultura i de la natura. Un territori ric i divers entre el Pirineu i la Mediterrània.

veure pàgina
Tarragona ciutat

Tarragona ciutat

Ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat, a Tarragona podràs reviure l'imperi romà o divertir-te a Port Aventura. Amb grans connexions per carretera o tren, només trigaràs 30 minuts en arribar.

veure pàgina
Tarragona Província

Tarragona Província

La Costa Daurada ha estat un territori poblat des de molt antic per les civilitzacions més emblemàtiques de la història de la humanitat, que han deixat la seva empremta, al nostre territori, en el camp de l’art i la cultura.

veure pàgina
Sitges

Sitges

A només una parada de tren i a poc més de 10 minuts en cotxe trobem aquesta destinació turística amb una gastronomia variada i una oferta d'oci nocturn molt intensa.

veure pàgina
Montserrat

Montserrat

Monestir i santuari on coincideixen l’espiritualitat i la cultura en un marc natural i singular. És, segons la tradició, la muntanya més important i misteriosa de Catalunya.

veure pàgina
Ruta del Cister

Ruta del Cister

Gaudeix d'un itinerari cultural de primer ordre. Formada pels monestirs cistercencs de Poblet, Santes Creus i Vallbona de les Monges, la ruta ofereix una gran riquesa patrimonial i paisatgística.

veure pàgina
FC Barcelona

FC Barcelona

El Futbol Club Barcelona fundat l'any 1899, popularment conegut com a "Barça", compta amb un dels estadis més grans d'Europa i un dels museus més visitats de Catalunya.

veure pàgina
Circuit de Catalunya

Circuit de Catalunya

En només una hora de viatge arribaràs a un dels circuits amb més història del món del motor, on podràs veure les competicions de Fòrmula 1 o Moto GP, entre d'altres.

veure pàgina