Passeja per Vilanova

Passeja't pels carrers de Vilanova i la Geltrú i descobreix la seva història, la cultura, el patrimoni arquitectònic, la tradició i la innovació. Trobaràs monuments, edificis, palaus i esglésies que et narraran l'evolució de la ciutat.

Gaudeix d’una de les rambles més llargues de Catalunya, descobreix l'encant de les nostres places plenes d'història i de la vida i bon ambient que li donen les terrasses. Submergeix-te en l’època medieval a través dels carrers de la Geltrú o recorda les aventures i el poder econòmic dels indians presents avui dia a molts racons de la ciutat en forma de patrimoni arquitectònic.

Vine, passeja, endinsa’t en la història i experimenta la qualitat de vida que t'ofereix Vilanova i la Geltrú!

La Rambla

La Rambla

Passeja per més d'un quilòmetre de rambla que connecta el mar amb el centre urbà. Gaudeix de la vida que li donen els comerços i les terrasses en un entorn patrimonial únic.

descarregar itinerari
El Centre

El Centre

Ermites, cases indianes i nobles, vestigis de les muralles que envoltaven la ciutat o el campanar barroc. Et sorprendràs!

descarregar itinerari
La Geltrú

La Geltrú

Camina pels carrers del barri i torna a l'Edat Mitjana. Visita el castell, l'església i coneix la història de la fundació de Vilanova i la Geltrú

descarregar itinerari