Museus

Vilanova i la Geltrú compta amb un ric i valuós patrimoni cultural visible tant en els carrers i places com en els sis museus de què disposem. L'oferta museística de la ciutat t'aproparà a la història de la vila, amb especial atenció al paper dels indians del segle XIX i a l'arribada del Ferrocarril, però també a importants obres i moviments artístics com el Romanticisme o el Modernisme, entre d'altres.

Gaudeix d'aquests equipaments oberts a la ciutadania i de la seva estable, variada i més que interessant oferta cultural!

Consulta les valoracions dels nostres museus a GOOGLE MAPS

Consulta les valoracions dels nostres museus a TRIPADVISOR

Museu Romàntic Can Papiol

Museu Romàntic Can Papiol

Transporta't a la vida quotidiana d'una família benestant de l'època. D'estil neoclàssic, conserva l'estructura i distribució original, mentre que  el mobiliari i complements són del mateix segle o anteriors.

veure pàgina
Biblioteca Museu Víctor Balaguer

Biblioteca Museu Víctor Balaguer

Un dels museus més antics i singulars de Catalunya. Trobaràs un excepcional recorregut per l'art català, olis del barroc espanyol i una col·lecció egípcia amb una de les úniques cinc mòmies que hi ha a Catalunya.

veure pàgina
Espai Far

Espai Far

Una col·lecció d’objectes, fotografies, maquetes de barques, arts de pesca, aparells i estris d’oficis lligats al món del mar.

veure pàgina
Jaciment Arqueològic d'Adarró

Jaciment Arqueològic d'Adarró

Ruïnes de la presència a l'Antiguitat d'un poblat ibèric, entre el segle V i el segle I aC, que va exercir la preponderància dins l'àrea oriental de la regió ibèrica de la Cossetània.

més informació