De Compres

L'enclavament estratègic de Vilanova i la Geltrú ha propiciat una intensa activitat comercial que ha situat a la ciutat com un dels principals centres comercials urbans de Catalunya que conviu amb el patrimoni arquitectònic. Una gran oferta comercial que podràs gaudir a l’aire lliure!

Un entorn únic que et permetrà trobar tot allò que busques gràcies als més de 700 establiments amb els que comptem, des de les marques comercials més actuals fins a comerços familiars amb dècades d'història. I tot això en ple centre urbà!

A més a més, trobaràs un teixit comercial unit sota la marca ViU Comerç que et permetrà beneficiar-te de grans promocions i descomptes. 

Fes una passejada, ves de compres i diverteix-te en un entorn meravellós amb una oferta espectacular!

La Rambla

La Rambla

Gaudeix de més d'un quilòmetre de rambla ple de comerços tradicionals, de grans cadenes de moda i de terrasses on recuperar forces.

Carrer dels Caputxins

Carrer dels Caputxins

Passeja per tot tipus de comerços en un carrer de vianants envoltat d'un ric i variat patrimoni arquitectònic.

Mercat del Centre

Mercat del Centre

El mercat s'ubica a la zona comercial i hi trobaràs els millors productes de l'horta i de la llotja de Vilanova. De dilluns a divendres de 8 a 14 h, dissabtes de 7 a 14.30 h i les tardes de dimarts i divendres de 17 a 20 h (a l'estiu de 17.30 a 20.30 h)

veure pàgina
Mercat de Mar

Mercat de Mar

El mercat se situa dins del barri de mar, aquí podràs comprar productes de gran qualitat. De dilluns a dissabte de 8 a 14 h i les tardes de dimarts i divendres de 17 a 20 h (juliol de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 h)

Mercats Ambulants

Mercats Ambulants

Tria i remena el què més t'agradi dels mercadals!! De 9 a 14 h els divendres a baix-a-mar i els dissabtes al centre

Mercats d'artesania

Mercats d'artesania

Cada diumenge de 10 a 20 h té lloc, al voltant del monument a Francesc Macià, un dels mercats d'artesania en: Artesania d'elaboració pròpia, Brocanters i antiguitats, Artesania i productes per a petit regal i Col·leccionisme amateur.