Platja de Sant Gervasi

La platja de Sant Gervasi, també anomenada platja del Capellans, deu el seu nom al turó de Sant Gervasi on es troba l'ermita de Sant Gervasi d'estil barroc i on hi havia un antic fortí que a finals del S. XVIII defensava la costa. Aquell fortí es va enderrocar i a principis del S. XX es va construir el senyorial Xalet de Miramar, popularment conegut com a Xalet del Nin, on es preveu que s'hi ubiqui un espai privilegiat. 

Sant Gervasi és de pendent suau i sorra fina envoltada per una zona residencial, que pel seu extrem nord limita amb la punta del turó de Sant Gervasi (espigó), que la separa de la platja de la República i pel seu extrem sud, topa amb un espigó que la separa de la platja de l’Aiguadolç. Té una llargada de 210 metres, una amplada mitjana d’uns 40 metres i una superfície total en sorra d'uns 8.000 m².

La platja és accessible des de qualsevol punt de la ciutat ja sigui a peu, en vehicle, en bus urbà o en trenet turístic durant la temporada d'estiu. També disposa d'aparcament gratuït i aparcament per a minusvàlids.

Disposa dels certificats i distintius de qualitat: BANDERA BLAVA, BIOSPHERE i ECOPLAYAS

Durant la temporada de bany, de l’1 de maig al 30 de setembre:

  • Està prohibit l’accés de gossos i altres animals a la platja
  • La pesca nocturna està autoritzada entre les 9 del vespre i les 8 del matí

Servei de Socorrisme i Salvament amb caseta de primers auxilis

Durant la temporada de bany la platja també disposa de:

  • Xiringuito, a peu de sorra, amb servei de begudes i gelats
  • Xiringuito Miramar, restaurant i servei de lavabos públics i lavabo per a persones amb mobilitat reduïda
  • Servei de gandules i para-sols
  • Servei de dutxes públiques i rentapeus

Altres serveis:

Neteja diària de la sorra, cartelleres informatives, megafonia, papereres de reciclatge, banderes senyalització estat de la mar i informació sobre control de la qualitat de l’aigua de bany. Hi ha també servei de cadira adaptada (amfíbia), reserves al responsable de socorristes telf 698945215.

Més informació: