Platja de Ribes Roges

La platja de Ribes Roges li deu el seu nom a uns terrenys de la ciutat jardí de Ribes Roges de principis del segle XX, d'estils modernista i noucentista. Així, la platja es troba ubicada en un entorn residencial al passeig de Ribes Roges, és de pendent suau i sorra fina. Pel seu extrem nord limita amb el port esportiu i pel seu extrem sud amb un espigó presidit per la majestuosa Pasífae que separa la platja d'Adarró. Té una llargada d'un quilòmetre, una amplada mitjana de 150 metres i una superfície total en sorra d’uns 135.000 m².

Entre Ribes Roges platja, el passeig de Ribes Roges i el passeig del Carme trobem el singular parc de Ribes Roges amb zones d'arbres i gespa, pistes de bàsquet, futbol sala i petanca, tennis taula, zones de jocs infantils, circuit de trenet en miniatura, els xiringuitos Holalà i Tsunami, i també l'Oficina Municipal de Turisme.

La platja és accessible des de qualsevol punt de la ciutat ja sigui a peu, en vehicle, en bus urbà o en trenet turístic durant la temporada d'estiu. La façana marítima compta amb aparcament regulat (zona blava).

Disposa dels certificats i distintius de qualitat: BANDERA BLAVA, BIOSPHERE i ECOPLAYAS

Durant la temporada de bany, de juny  al 30 de setembre:

  • Està prohibit l’accés de gossos i altres animals a la platja
  • La pesca nocturna està autoritzada entre les 9 del vespre i les 8 de matí

Servei de Socorrisme i Salvament amb una caseta de primers auxilis i dues casetes de vigilància i socorrisme. De l'1 al 22 de juny de 10 a 18 h. Del 23 de juny al 16 de setembre de 10 a 19 h. Caps de setmana i festius de juliol i agost de 10 a 20 h.

Durant la temporada de bany la platja també disposa de:

  • Xiringuitos Ibiza Chiringuito  Playeros i Havana Blue, servei de bar fins el 30 de setembre
  • Zona esportiva amb camps de vòlei i futbol
  • Canals d'entrada i sortida d'embarcacions
  • Circuit de condicionament físic
  • Servei de gandules, tendals i para-sols
  • Servei de vestidors, lavabos públics i lavabos per persones amb mobilitat reduïda
  • Servei de dutxes públiques i rentapeus

Altres serveis:

Neteja diària de la sorra, cartelleres informatives, megafonia, papereres de reciclatge, banderes senyalització estat de la mar, informació sobre control de la qualitat de l’aigua de bany i servei de cadira amfíbia (Reserves al responsable de socorristes telf 698945215).

Més informació: