Platja d'Adarró

La platja d'Adarró li deu el seu nom a la vila iberoromana d'Adarró localizada en aquest indret, on encara s'hi conserven els vestigis d'un poblat íber de l'ètnia dels cossetans, que va ser utilitzat entre els segles V i I a de C, i una vil·la romana situada en el mateix indret que era territori de Tarraco.

Adarró està ubicada en un entorn residencial, amb pendent suau i sorra fina, pel seu extrem nord limita amb la platja de Ribes Roges amb un espigó presidit per la majestuosa Pasífae i pel seu extrem sud es troba limitada per la platja de la República. Té una llargada d'uns 780 metres, una amplada mitjana de 100 metres i una superfície total en sorra d'uns 25.000 m².

La platja és accessible des de qualsevol punt de la ciutat ja sigui a peu, en vehicle, en bus urbà o en trenet turístic durant la temporada d'estiu. La façana marítima compta amb aparcament regulat (zona blava).

Disposa dels certificats i distintius de qualitat: BIOSPHERE, ECOPLAYAS i BANDERA BLAVA

Durant la temporada de bany, de maig al 30 de setembre:

  • Està prohibit l’accés de gossos i altres animals a la platja
  • La pesca nocturna està autoritzada entre les 9 del vespre i les 8 del matí

El Servei de Socorrisme i Salvament amb una caseta de primers auxilis (platja de Ribes Roges) i una caseta de vigilància i socorrisme

Durant l'estiu la platja també disposa de:         

  • Xiringuito Zero by hola servei de bar fins el 30 de setembre
  • Zona esportiva amb camps de vòlei i futbol  (resta de l'any sense xarxes)
  • Canal de sortida d’embarcacions senyalitzat amb balises i boies
  • Servei de gandules, tendals i  para-sols
  • Servei de vestidors, lavabos públics i lavabo per persones amb mobilitat reduïda
  • Servei de dutxes públiques i rentapeus

Altres serveis:

Neteja diària de la sorra, cartelleres informatives, megafonia, papereres de reciclatge, banderes senyalització estat de la mar i informació sobre control de la qualitat de l’aigua de bany. Hi ha també servei de cadira adaptada (amfíbia), reserves al responsable de socorristes telf 698945215.

Més informació: