Fires i Festes

Has estat mai sota el foc de dracs i de diables? 

Has imaginat algun cop que una guerra podria ser dolça? 

Vine a Vilanova i la Geltrú i ho viuràs en primera persona! 

La ciutat compta amb un dels calendaris festius més complets i intensos de Catalunya. La implicació i sentiment popular i el caràcter obert i acollidor de totes les festes t’emocionaran i et faran sentir part activa. Seràs un vilanoví més.

Viu les festes populars, tradicionals, de barri, culturals, marineres, gastronòmiques, innovadores. Viu experiències úniques i inoblidables.

Vilanova i la Geltrú és festa!

Tres Tombs

Tres Tombs

A Vilanova i la Geltrú se celebra la festa dels Tres Tombs en honor a la diada del seu patró, Sant Antoni Abat.

més informació
Festa Major

Festa Major

A Vilanova i la Geltrú celebrem la Festa Major, el dia 5 d'agost, en honor a la Mare de Déu de les Neus, els dies de celebració van des de finals de juliol fins a principis d'agost

més informació
Carnaval

Carnaval

L’Arrivo, els Mascarots, les Comparses, els Coros, el Vidalot i l’Enterro de la Sardina. L'autèntic i el millor Carnaval satíric del món!

més informació
Temps de Vi

Temps de Vi

Fira que fusiona el vi, l'art i la cultura, esdevenint una cita de referència, per conèixer els millors productes vinícoles de la terra, que acull a bodegues i productors de vi. Única pels seus tats al mar.

veure pàgina
Festes de Sant Pere

Festes de Sant Pere

Coneix les tradicions marineres i recorda la història dels pescadors de la ciutat!

Festival del Xató

Festival del Xató

Gaudeix de la nostra gastronomia mediterrània i de l’autèntic xató elaborat amb els productes de qualitat de l’horta vilanovina.

més informació
Fira de Novembre

Fira de Novembre

Considerada una de les mostres comercials multisectorials més importants del país, amb una superfície d'exposició de 25.000 metres quadrats pels carrers i places de la ciutat.

veure pàgina