En Família

T’agradaria que la teva canalla experimentés noves sensacions? Què recordes aquest viatge durant la resta de la seva vida? Vilanova i la Geltrú és una ciutat ideal per a ells!

Descobriran i gaudiran de tot el que pot oferir el mar i la platja, participaran de les festes populars i viuran la nostra cultura, jugaran a les àmplies places i carrers per a vianants, coneixeran la història de manera original i es divertiran amb totes les activitats que tenim preparades per a ells.

Cal destacar que l'Agència Catalana de Turisme ha certificat Vilanova i la Geltrú, en 2015, com a Destinació de Turisme Familiar (DTF). Aquesta marca distingeix els municipis que són especialment sensibles a aquest segment de la demanda i que ofereixen uns equipaments i serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb nens.

Destinació de Turisme Familiar

Destinació de Turisme Familiar

Vilanova i la Geltrú compta amb la certificació de Destinació de Turisme Familiar (DTF), atorgada per l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya. En aquest enllaç trobareu totes les empreses certificades.

Consulta el directori
Mar i Platges

Mar i Platges

Experimentaran els primers contactes amb el mar i les activitats nàutiques en unes aigües tranquil·les i segures.

més informació
Trens en Miniatura

Trens en Miniatura

Circuit de trens en miniatura al parc de Ribes Roges que t'endisaran al món del ferrocarril. 

Reobertura diumenge 6 de setembre, d'11 a 14h.

 

veure pàgina
Altres Activitats

Altres Activitats

També podreu fer altres activitats familiars al voltant de la natura, l'esport, l'oci i molts altres àmbits. Sortides en cavall, bicicleta, mini-golf.... Per a més informació adreceu-vos a l'Oficina de Turisme.

Oficina de Turisme