Sípia a la bruta

SÍPIA A LA BRUTA

 

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 ó 3 sípies que facin aproximadament un quilo
  • 2 Cebes mitjanes
  • 1 Cabeça d’alls
  • 2 Tomàquets madurs
  • 2 Fulles de llorer
  • 1 Porció i mitja de xocolata negra
  • 1 Got petit de vi ranci
  • Sal
  • Oli d’oliva verge
  • 1 Quilo de patates

Preparació: 

Es netegen les sípies i es tallen a daus.

En una cassola, amb un bon raig d’oli d’oliva, es posen les cebes pelades i senceres, els alls també sencers, els tomàquets tallats per la meitat, les fulles de llorer, la xocolata i el got de vi ranci.

S’afegeix la  sípia i es deixa bullir uns 20 minuts aproximadament.

Tot seguit, afegim les patates a daus i quan estiguin ben cuites es treu la cassola del foc i es serveix a taula.