Gastronomia

L'excelsa qualitat i varietat dels nostres productes i la tradició culinària de la ciutat fan de Vilanova i la Geltrú una de les capitals de la gastronomia catalana. La cuina vilanovina, com el caràcter de la ciutat, és autènticament mediterrània. La qualitat del peix, provinent directament de la llotja del port, i dels productes de l'horta vilanovina són els grans pilars de la nostra singular gastronomia.

Comprova la qualitat dels prestigiosos restaurants de la ciutat i prepara’t per estimular tots els teus sentits!

El Gall i la Gamba

El Gall i la Gamba

Neix plat de Festa Major: El Gall Negre del Penedès i la Gamba de Vilanova estrelles gastronòmiques de la cuina de proximitat i qualitat a Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú

visitar pàgina
Ranxos Mariners

Ranxos Mariners

La nostra història marinera ens fa una ciutat rica en tota mena de ranxos mariners. Gaudeix menjant la nostra sípia a la bruta, bull de tonyina, all cremat, rossejats, arrossos, allipebres, suquets... 

Xató

Xató

El plat vilanoví per excel·lència. Una amanida d'escarola, bacallà, tonyina, anxoves i olives arbequines i negres regada amb una salsa d'ametlles i avellanes torrades, nyores, pa, all, oli d'oliva i vinagre.

més informació
Postres típics

Postres típics

No deixeu de tastar les nostres merengues, les tradicionals coques de llardons o les conegudes llunes de Vilanova, unes galetes que han esdevingut símbol de la ciutat.