Coca enramada d'espigalls amb botifarra i arengades

COCA ENRAMADA D’ESPIGALLS AMB BOTIFARRA I ARENGADES

 

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 botifarra crua
  • 2 arengades
  • cansalada viada
  • alls
  • ceba
  • pebrot vermell
  • olives
  • espigalls

Per a la massa:

  • 1 kg de farina
  • 20 g de sal
  • 200 g de mantega
  • aigua

Preparació:

Prepareu la massa col·locant la farina en forma de volcà i al mig hi poseu la resta d’ingredients.

Amasseu bé fins a obtenir una massa ben lligada i deixeu-la reposar.

Renteu i bulliu els espigalls.

En segon lloc, fregiu en una paella les arengades, la botifarra i la cansalada viada; seguidament es fa el mateix procés amb a ceba i els alls trinxats, el pebrot vermell i els espigalls.

Finalment col·locarem tots els ingredients sobre de la massa, estesa damunt d’una plata per anar al forn i la deixarem coure durant uns 15 o 20 minuts aproximadament.

Recepta de Carme Arcos, guanyadora del 1r Concurs de la Cuina dels Espigalls.