Fideuat mariner

FIDEUAT MARINER

 

Ingredients per a 4 persones:

  • 750 g de peix blau (verat, sardina i sorell), aranyes i crancs
  • 300 g de fideus del número 2
  • 1 Ceba
  • 6 Dents d’alls
  • 2 Tomàquets madurs
  • Oli d’oliva
  • Aigua
  • Sal

 Preparació:

Se sofregeix els alls i la ceba. Quan estan daurats hi afegim el tomàquet.

A continuació hi afegim més o menys 1,5 litres d’aigua i el peix.

Fem que bulli durant uns 30 minuts, aleshores colem el brou i el reservem.

En una cassola de fang posarem l’oli d’oliva i hi fregirem els fideus fins que tinguin un color daurat.

Tot seguit hi tirarem el brou i n’hi anirem afegint a mesura que ho necessitin els fideus fins que siguin cuits.

Esperarem uns minuts abans de servir. El plat pot acompanyar-se d’all i oli.