Canana a la ceba

CANANA A LA CEBA

 

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 quilo de cananes
  • 1 quilo i mig de cebes
  • 4 o 5 alls
  • 1 tomàquet madur
  • 1 got de vi o cava
  • Aigua
  • Oli verge d’oliva
  • Sal

Preparació: 

Es talla la ceba en rodanxes ben fines, els alls es tallen en dos trossos cadascun i els tomàquets es pelen i es trossegen. Una vegada tot preparat es reserva.

En una cassola afegim l’oli d’oliva i la posem al foc.

Quan l’oli estigui calent, afegirem tot el que tenim reservat, i abans no es faci molt, afegim una mica d’aigua, el got de vi blanc o de cava, segons es prefereixi, i la canana, que haurem netejat prèviament i tallat a rodanxes.

Esperem mitja hora aproximadament fins que tot estigui ben cuit i el suc estigui ben melós.